!--#layout ziel --!/!--@ !--#title --!Inleiding/!--@ !--#menu1 !--F:cl/menus/nl_main.htm --!/!--@ !--#textcontent --! Met de overgang naar de nieuwe wereld hebben we al kennis gemaakt met nieuwetijdse mensen: Indigo's, kristalwezens en sterrenmensen. Uit de leer van de aartsengel Michaƫl wordt gesproken over de evolutie van de mensheid naar een nieuw wezen. Het wezen dat volledig leeft in het licht. Hierin wordt ook de term Menselijke Engel genoemd.

Een Menselijke Engel is de Hybride van een Mens en een Engel. Dit gaat niet over het transformeren van een mens naar een engel, maar over het mengen van het menselijke en engelachtige in jezelf, tot een perfecte balans.

Menselijke Engelen scheppen vrede omdat ze weten dat de aarde een vriendelijke, liefdevolle plaats is, ondersteunt door de Liefde van Al Dat Is. De Menselijke Engel wordt niet gedomineerd of onder controle gehouden door het ego.

Meer over de menselijke engel kun je vinden via: http://www.merudi.net


Dit document gaat niet over de Menselijke Engel, maar over de Engelmens. De Engelmens is van oorsprong een Engel die ervoor gekozen heeft om opnieuw te incarneren als mens. Dit document is gemaakt, omdat er geen overzichtelijke informatie beschikbaar was / is, over de Engelmens. Het heeft tot doel, de Engelmensen zichzelf te laten begrijpen en ook de mensen om de Engelmens heen, een inzicht te geven in de wereld van de Engelmens.

Julien Moorrees

/!--@ !--#menu2 !--F:cl/menus/nl_engelmens.htm --!/!--@ !--#crumbpathtitle --!1. Inleiding/!--@ !--#menurays !--F:cl/menus/nl_rays.htm --!/!--@